Novariet 20

Dakmodellen

Novariet20 biedt twee daksystemen om aan iedere woonwens te kunnen voldoen. Naast een nova dak of knikdak/mansardedak, maakt de producent ook een op maat gemaakt dak van Novariet20 mogelijk. Hierdoor biedt de producent een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouw is een onderhoudsvrij rieten dak van Novariet20 echt een aanrader. In de oriëntatiefase van het bouwen van de nieuwbouwwoning is de keuze van het daktype één van de belangrijkste keuzes. Het bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling en het sfeerbeeld van uw nieuwe woning. Het is een keuze die u maakt voor de toekomst.

Een dak van Novariet20 is uitermate geschikt op daken waar tot voorheen geen natuurriet op kon worden gelegd in verband met de dakhelling en is hierdoor een aanvulling op de bestaande bouwsystemen in Nederland.

Downloads

Nova dak – details

Rik de rietdekker – nova dak

Nova Dak

Een Nova dak dak met het mooie volle onderaanzicht is eenvoudig gerealiseerd met Novariet20. Het dak vindt de ideale balans tussen efficiënt materiaalgebruik en esthetisch aanzicht. Novariet20 biedt twee daksystemen om aan iedere woonwens te kunnen voldoen. Naast een Nova dak of knikdak/mansardedak maakt de producent ook een op maat gemaakt dak van Novariet20 mogelijk. Hierdoor biedt Novariet20 een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.
Downloads

Rik de rietdekker – scheppend dak

31-scheppend_dak
17-20160715_Novariet_Daktechniek_Novaplus_1852RP_Heiloo_Referentie,_Huis,_Mansardekap_4

Knikdak of mansardedak

Het mansardedak (ook wel gebroken dak, knikdak of de Franse kap) loopt verticaal. Met een materiaal als Novariet20 is het bijna zonde om een dak alleen voor de bovenkant van je huis te gebruiken! Deze rietdekkers hebben ervaring in daken die recht omhooglopen. Dat levert een prachtig plaatje op, met de uitstraling en afwerking die past bij strakke, moderne architectuur. Naast een knikdak/mansardedak en nova dak maakt de producent ook een op maat gemaakt dak van Novariet20 mogelijk.

Specials

Novariet20 biedt twee daksystemen om aan iedere woonwens te kunnen voldoen. Naast een op maat gemaakt dak maakt  de producent ook een knikdak/mansardedak of nova dak  van Novariet20 mogelijk. Hierdoor biedt Novariet20 een oplossing voor elke dakvorm. De afwerkingselementen en details van het dak bepalen ook deels de uitstraling.
Downloads
Rik de rietdekker – special

Special detail – lekgoot

Special detail