Novariet 20

Over Ons

17-20170411_Novariet_Daktechniek_Novaplus_Hilversum_Referentie,_Villa,_Schilddak,_Dakkapel,_Schoorsteen,_Nokpan_2

Wie zijn wij

Kunstriethandel B.V. is de producent van Novariet20 & Patentriet20 en heeft al ruim 35 jaar ervaring in het produceren van Kunststof riet. 35 jaar geleden is het eerste kunststof riet op de markt gebracht in de vorm van shingles en inmiddels zijn vele daken al voorzien van dit product. Echter bleef de gedachte hangen een nog authentieker product te maken en uit deze gedachten is jaren later Novariet20 geïntroduceerd. De uitstraling van Novariet20 is zeer natuurgetrouw en haast niet te onderscheiden van natuurriet.

Charme van een rieten dak met de gemakken van kunststof

Het ontwikkelen van een product waardoor meerdere rieten daken gerealiseerd kunnen worden is vanaf dag 1 ons doel geweest. Door de brede toepasbaarheid van Novariet20 is dit zeker gelukt. Waar men eerder geen rieten dak kon realiseren door bijvoorbeeld een te flauwe hellingshoek of omdat men woont in een bosrijke omgeving is dat nu verleden tijd. Ook de gemakken en voordelen die Novariet20 met zich mee brengt zorgt ervoor dat steeds meer mensen de keuze maken om voor kunststof riet te kiezen. De charme van een rieten dak met de gemakken van Novariet20 een kunststof riet met vele voordelen.

18-20170411_Novariet_Daktechniek_Novaplus_Hilversum_Referentie,_Villa,_Schilddak,_Dakkapel,_Schoorsteen,_Nokpan_12
17-20170411_Novariet_Daktechniek_Novaplus_Hilversum_Referentie,_Schuur,_Zadeldak_Wolfseinden,_Dakkapel_4

Alle kennis onder een dak

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in onder andere kunststof extrusie maar dat alleen is niet voldoende. De kennis van de grondstoffen en machines waar men mee werkt is net zo belangrijk. Zo worden de grondstoffen waar wij mee werken voorduren getest zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen en zodat de klant er zeker van is dat ze een veilig en kwalitatief goed product krijgen. Ook de machines waar wij onze producten mee maken zijn door ons zelf bedacht en gemaakt wat tal van voordelen geeft voor ons productieproces en voor flexibiliteit tijdens de productie. Zo is ons riet in meerdere kleuren leverbaar en produceren wij rietbundels die goed verwerkbaar zijn voor de rietdekkers.

Service op maat

Wij beseffen zeer goed dat ieder project weer anders is en ook iedere klant heeft zijn of haar wensen. Wanneer men kiest voor het beste hoort daar ook de beste service en begeleiding bij.
Dit begint bij de kleur keuze, wij bieden ons riet aan in verschillende kleuren waardoor er voor iedere wens een passende kleur is. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor de laagdikte waarin Novariet20 kan worden aangebracht. De uitstraling van een dak worden grotendeels bepaald door de afwerking van de details en ook hier zijn tal van mogelijkheden met ons Kunststof riet. In onze showroom waar wij vele voorbeelden hebben staan kunnen wij de klant een goed beeld geven van onze producten de voordelen en mogelijkheden die het te bieden heeft. Samen kijken wij dan naar de wens van de klant en kiezen wij de beste aanpak en rietdekker voor uw dak.
Door de samenwerking die wij hebben met rietdekkers in onder anderen Nederland, Belgi├ź en Duitsland proberen wij het de klant net iets makkelijker te maken in hun zoektocht naar een rietdekker. Als de klant zelf al een rietdekker heeft die geen ervaring heeft met Novariet20 kunnen wij die voorzien van alle benodigde informatie en kunnen wij kosteloos hier in huis een cursus aanbieden.

10-20170419_Novariet_Online_Kennisbank_ProductieEnMontage_800x600px