Novariet 20

Te verwerken als traditioneel riet

Novariet is door de identieke uitstraling, lengte en buigzaamheid van natuurlijk riet, te verwerken door iedere gedegen rietdekker. Een belangrijk pluspunt aan het kunststof rietproduct is dat het ook toepasbaar is op daken die niet genoeg dakhelling hebben voor natuurlijk riet. Tevens is Novariet te verwerken in woongebieden binnen de afstand van de grenszone zoals bij een pannendak is toegestaan of onder bomen, waardoor we de natuurlijke uitstraling van riet ook toe te passen is in stedelijke bouw.

Eenvoudige montage van Novariet

De verwerking van Novariet geschied op dezelfde wijze als van natuurlijk riet. Het materiaal vraagt echter wel om kennis van het product. De vier-op-een-rijlegmethode welke door Novariet is ontwikkeld maakt de montage van Novariet niet alleen gemakkelijk, maar bespaart ook op materiaal. Als woningbezitter kunt u hier een behoorlijk financieel voordeel behalen.

Gecertificeerde rietdekkers

De verwerkers van Novariet zijn speciaal opgeleid om de Novarietdaken efficiƫnt en vakkundig te dekken. Deze rietdekkers bezitten het ambacht van rietdekken vaak vanuit een lange familietraditie, maar hebben ook de kennis en kunde in huis om met een modern bouwproduct te werken.
Bekijk hier de Novariet dekkers